Nieuws

Silber Concert – 25 jaar AD – !Nieuwe datum!

Silber Concert – 25 jaar AD – !Nieuwe datum!

Komend voorjaar hernemen we ons feestprogramma en hopen we jullie te kunnen ontmoeten op ons Silber concert op zondag 8 mei 2022 om 19u in het Concertgebouw Brugge.

Feest mee!
25 jaar muziekliefde op diverse podia. Dat viert het Brugs symfonisch orkest Artis Dulcedo tijdens haar feestconcert Silber op zaterdag 18 december in Concertgebouw Brugge. Majestueuze overdondering of fragiele eenvoud: wat dacht u van 3 romantische componisten met vernieuwende contrastimpulsen die de toehoorder en de muzikanten verrukken.

Orkest Artis Dulcedo Brugge o.l.v. Niels Hap

Op het programma:
Tragische ouverture – Johannes Brahms
Vioolconcerto Op. 64 – Felix Mendelssohn
Symfonie nr. 3 – Robert Schumann

Ga mee op zoek naar de bron van het omineuze ongezegde, naar het onheil dat speels naklinkt in Brahms’ Tragische Ouverture. Onder de bloedmooie melodie in Mendelssohns’ vioolconcerto horen we het orkest dat nukkig aanspoort, krachtig stabiel, beschermend omarmend, geïrriteerd.
In zijn symfonie ‘Die Rheinische’ bezingt Schumann de fonkelende Rijn in Keulen en de indruk die de Dom daar op hem maakte. Herbeleef het verleden in koralen die weerkaatsen tegen de onwrikbare muren van het oude gebouw, koralen die vergeten stemmen doen zingen. Romantiek is zich wentelen in wat voorbij is. Majestueus of ingetogen.
Herontdekt Artis Dulcedo ook haar eigen drijfveer? 25 jaar op Brugse en andere podia, 25 jaar vriendschap, 25 jaar een nieuw verhaal in vertrouwde muziek?
Beleef het zelf!

Tickets:
Via leden Artis Dulcedo
Bij In&Uit Brugge: www.ticketsbrugge.be – 070/22 12 12
26.5€/23.5€/19.5€

Covid Safe Ticket vereist voor toegang

Had u reeds kaarten voor het concert op de oorspronkelijke datum (18 december 2021) ? Dan blijven deze geldig voor de nieuwe concertdatum van 8 mei 2022. U hoeft ze niet te ruilen.

Liesbeth

december 15, 2021

Geen reacties

Comments are closed.

Top