Iedereen Klassiek 2023
Artis Dulcedo à la carte
Les entrées
Word jij voor een dag hoornsolo op een bedje van strijkers? Of liever de nieuwbakken klarinettist geflankeerd door pittige fluitistes? Misschien prefereer je het knapperige trompetgeschal of de smeuïge lijntjes op de altviool? Natuurlijk! Als echte saucier fouetteer je uiteraard liever op de pauken.
Gooi alle schroom overboord, neem jouw instrument bij de hand en speel met ons mee!
Wil je de muziek al even degusteren?
Deze partituren zijn de ideale amuse bouche!
Of toch een stille genieter, die gewoon even het concertgeweld komt opsnuiven, maar dan vanuit de buik van het orkest?
Perfect, er staat alvast een stoel voor je klaar ...
Le plat du jour
Roer je liever zelf met het stokje in de soepe? Ben je een tweesterrenchef-in-wording en ben je het beu om alleen maar voor jezelf te koken?
Oefen dan maar je zwaai aan de pepermolen en kom het orkest aanvuren in Mendelssohns Hebriden.
Les desserts
Ben je liever de kers op de taart, de sauce Anglaise op de roomsoes, dat krokante laagje op de crème brûlée?
Trek je stoute schoenen aan en neem de solopartij voor jouw rekening! Het orkest begeleidt jou in een deeltje naar keuze uit het wondermooie vioolconcerto van Max Bruch.